El Festival MAIG ha donat a conèixer aquest dijous el cartell complet de la seva 11a edició. El certamen, que se celebrarà a Santa Coloma de Queralt els propers 24 i 25 de maig, comptarà amb la presència d’una dotzena de bandes i artistes, amb molta presència catalana i alguns grups de fora del principat. Entre tots ells, destaquen com a caps de cartell La Ludwig Band, Mujeres, Maria Jaume i La Paloma, que estaran acompanyats a l’escenari per altres artistes com Boye, Tiemei, Ariox, així com diversos DJ’s del país.

La Ludwing Band se situa actualment com un dels grups en alça del panorama musical català. Després de 4 discos en tan sols 4 anys, amb el qual han guanyat premis com l’Enderrock al millor disc del 2021 per ‘La mateixa sort’ arribaran a Santa Coloma amb el seu darrer àlbum ‘Gràcies per venir’.

Maria Jaume presentarà al festival colomí el seu segon disc ‘Voltes i voltes’. També hi seran els barcelonins Mujeres format per Yago Alcover, Pol Rodellar i Arnau Sanz i des de Madrid arribaran a Santa Coloma La Paloma, la nova sensació de l’escena indie-rock de l’estat espanyol.

A les quatre bandes i artistes principals d’aquesta edició del Festival MAIG les acompanyaran altres artistes i bandes com Boye, Tiemei, Ariox, Yudi Saint X, i els disjockeys Eli Kapowski, Aldo (alter ego de Te Jodes y Bailas), el mallorquí Sideways Dj o DJ Coco, encarregat de musicar els tancaments del Primavera Sound.

Esperen rebre més d’un miler de persones

Amb la publicació del cartell complet de l’11a edició del Festival MAIG, el certamen afronta els últims dos mesos i mig de preparació amb l’esperança de tornar a superar el miler d’assistents aconseguits en les dues darreres edicions. De moment, ja s’han venut prop de la meitat  abonaments disponibles i l’organització creu que s’arribarà a penjar el cartell d’entrades exhaurides.