A partir d’aquest dimecres 6 de març ja es poden comprar les entrades per la nova edició de la Setmana Medieval de Montblanc que se celebrarà del 19 al 28 d’abril. Les entrades es poden adquirir a través del lloc web oficial.

Una de les novetats més esperades és l’espectacle ‘Dracum Nocte’ que marcarà l’inici de la 37a edició de la Setmana Medieval el 19 d’abril. Amb una transformació completa des de la trama fins als personatges, i una nova ubicació a l’escenari del Foradot amb un preu de 5 euros per persona.

El punt àlgid de la Setmana Medieval és, sens dubte, la ‘Representació de la Llegenda de Sant Jordi’, que tindrà lloc el dissabte 20 d’abril. Les entrades per a aquest espectacle tenen un cost de 5 euros per als infants fins a 12 anys, 20 euros per als adults i 15 euros per als socis. Pel mateix dissabte també es poden comprar ja al web, a un preu únic de 12 euros, les entrades per ‘Les Nits Malignes’ que aniran a càrrec de Xavi Sarrià, CRIM i dels discjòqueis Pd Peting.

També hi ha entrades disponibles pel ‘Torneig Medieval Nocturn’, ‘La Bevenda’, ‘Els jocs medievals a cavall’, així com espectacles infantils com ‘Cantata de la Llegenda de la princesa i Sant Jordi’. Un altre dels actes més esperats és el ‘Sopar Medieval’ que se celebrarà el divendres 26 d’abril, a l’antiga església de Sant Francesc.

.