El 8-M se celebrarà enguany, com és habitual, a tota la Conca de Barberà, però en aquesta ocasió alguns municipis traslladen la celebració al diumenge 10 de març. És el cas de l’Espluga de Francolí que divendres farà la lectura del manifest per part de la regidora d’Igualtat del municipi, Sara Pere, i dones que formin part de la Unió de Botiguers de l’Espluga de Francolí, però l’acte principal s’ha reservat pel 10 de març.

L’acte arrencarà diumenge 10 de març a les 11 del matí a la plaça de l’Església de l’Espluga on una vintena de dones amb vinculació amb el municipi expressaran la seva opinió sobre el món rural i el treball i que s’ha anomenat ‘Rurals i amb Futur’. En acabar hi haurà lectura del manifest i vermut musical amb els bars de la plaça.

ÀUDIO: La regidora d’Igualtat de l’Espluga de Francolí, Sara Pere, detalla la proposta

L’acte preveu incorporar veus de totes les edats i característiques i anirà acompanyat d’una exposició on es podrà veure fotografiades algunes de les protagonistes com a part dels cartells promocionals de l’acte. Mostres que quedaran penjades als locals comercials del municipi.