L’Oficina de Turisme de Montblanc ha iniciat aquesta setmana el procés d’inscripció de dioramistes i botiguers que prendran part a la setzena edició de Clickània, el festival de Playmobil de Montblanc.  

El període d’inscripció es tancarà el 30 d’abril. A partir d’aquell moment l’organització farà la tria dels dioramistes. Es tracta d’un concurs en el qual el premi és participar a Clickània i una quantitat en metàl·lic en funció de les dimensions del muntatge.  

Als dioramistes se’ls demana que acreditin experiència en aquest tipus de muntatges, que proposin temes originals i posades en escena inèdites, i que s’adaptin a les mides de diorames que suggereix l’organització. En el cas dels botiguers també es mira de garantir l’especialització i que els visitants puguin trobar peces úniques, descatalogades i les darreres novetats. 

El festival tornarà a omplir el recinte de Sant Francesc durant quatre dies. Enguany es recupera el format de dos caps de setmana: 12, 13, 19 i 20 d’octubre. Les inscripcions es poden fer a través del web de Clickània.