Amb motiu del 40è aniversari de la emissora local de l’Espluga, s’ha volgut fer una mirada retrospectiva a programes que van formar part de la graella de programació d’aquesta radio.
 I avui ens ha tocat a nosaltres, els del  “ El diumenge tot s’ho menja”
El programa “El diumenge tot s’ho menja”  tenia una duració de 90 minuts, era emès els diumenges al mati.   Ens precedia un espai de sardanes, i després del nostre, venia l’informatiu del migdia.
en aquest programa ens agradava de conèixer les entitats, associacions… del nostre poble, i les convidàvem a venir o bé les anàvem a visitar nosaltres.
Avui hem fet una visita a una escola del poble,  que estan d’aniversari, justament enguany celebren els seus  “45 anys ”  Estem parlant de:   “l’Escola Municipal de Música de l’Espluga”
Hem pogut parlar amb la seva directora i profesora de clarinet la Sara Hernandez, també amb el professor de piano Sergi Esparza.
També voliem conèixer alguna cosa del futur de escola… Hi ho hem fet amb l’Anna Garcia, que és regidora de: Participació ciutadana, Acció social  i de educació.
Per finalitzar, ens falta conèixer com van ser els seus inicis de l’escola.
 per donar respostes a la creació de l’Escola de Música, contem amb la presencia del historiador: el Sr. Josep M. Vallés, que alhora va ser President del Casal,
i que creiem que es la persona adient per donar a conèixer de com va néixer i es va anar fent gran l’escola de Música, primer del Casal i anys més tard municipal.