L’aposta per ampliar les actuals instal·lacions del CAP de Montblanc, aparcant així la idea de construir un nou equipament a la zona de la Batedora, anunciada per l’equip de govern, no convenç l’oposició. Així ho va expressar Montblanc Progressa, que va tensar l’últim plenari tirant en cara a Esquerra que en campanya havia promès que s’inclouria aquest equipament al desenvolupament del pla parcial de la Batedora. El nou plantejament no els convenç.

El govern justifica el canvi assegurant que a la Batedora s’hi vol projectar més habitatge i que el desenvolupament urbanístic anirà per llarg, al temps que avala els beneficis de la nova proposta, en espera del vist-i-plau de la Generalitat.

En el plenari, l’alcalde de Montblanc també va haver de justificar la decisió de penjar la bandera espanyola al balcó acatant una sentencia judicial. Des de Montblanc Progressa es va criticar que aquest símbol hi hagi tornat després de 25 anys. Argumenten que n’hi hauria prou amb situar-la a la coberta, on ja onejava i passava més desapercebuda. Com a resposta, el govern va advertir que l’estructura dels màstics estava malmesa i que la sentència especificava que l’emplaçament havia de ser el balcó.