Aquesta setmana una dotzena de persones de petites i mitjanes empreses, autònoms i botiguers van participar al taller formatiu ‘Eines per a la digitalització de les empreses i facturació electrònica’

Durant la formació es van explicar les oportunitats de digitalització que les empreses poden implementar a través del Kit Digital, i també es van presentar els nous requisits legals per als negocis en relació a registre i facturació electrònics. La sessió va anar a càrrec d’Andreu Bru, director de Tecnologia i Innovació de PIMEC i expert en la temàtica del taller, qui va oferir assessorament i àmplia informació a tots els participants.

El proper dijous 29 de febrer a les 15 h es durà a terme una nova edició d’aquest taller de digitalització a Baseactiva, a Santa Coloma de Queralt (C. Anselm Clavé, 7), adreçat a petites i mitjanes empreses, autònoms i botiguers de la zona de la Baixa Segarra.

La sessió es va dur a terme a la sala polivalent de l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí i estava organitzada per l’Oficina Acelera Pyme (OAP) de la Conca de Barberà, un projecte que neix de la col·laboració entre PIMEC, l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), Red.es i Concactiva.