Del 5 al 7 de febrer s’ha celebrat a Barcelona una nova edició de la Wine Week en la qual la Conca de Barberà hi ha participat amb 9 cellers. És el quart any consecutiu que la Do Conca de Barberà participa en aquest esdeveniment per donar a conèixer, sobretot, la varietat del trepat.

Durant aquests dies han estat representats el celler Portell, Rendé Masdéu, Mas de la Pansa, Celler Carles Andreu, Cara Nord Celler, Mas Foraster, Celler Vidbertus, Clos Montblanc, Família Torres i la pròpia DO Conca de Barberà.

A més, dilluns, la DO Conca de Barberà va ser l’encarregada d’un tast guiat sota el nom ‘La varietat Trepat en les seves expressions. Identitat, tradició i innovació’ per descobrir aquesta varietat emblemàtica del territori i les elaboracions en foudre, bóta, ous de formigó, àmfora, entre d’altres de la mà d’Álvaro Ribalta, fundador de Massal Selection.