Montblanc estrena aquest gener el cicle Jazz Club MTB, que combinarà música en directe amb vins de la DO Conca de Barberà.

La primera sessió del cicle tindrà lloc el pròxim dissabte 27 de gener a partir de 2/4 de 8 del vespre a l’antic hospital de Santa Magdalena amb el concert de Marina Vallet Quintet. A la sala hi haurà taules compartides per poder gaudir del concert amb el maridatge dels vins del Mas de la Sabatera. L’entrada, que inclou una copa de vi, tindrà un preu de 5 euros, mentre que cada copa de vi extra es podrà adquirir per 1,5 euros.

El cicle programarà, per enguany, fins a quatre sessions de música jazz. La següent serà el 25 de maig.

ÀUDIO: El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Montblanc, Ramon Domingo, explica el nou cicle

Lluís Fortuny i Lluís Gavaldà, noms destacats del cicle ‘Al Caliu de la cultura’

D’altra banda, la regidora de cultura i festes també ha programat el cicle Al Caliu de la cultura, que portarà a Montblanc concerts destacats.

Ja s’han confirmat dues dates. La primera serà el 24 de febrer a la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc. Lluís Fortuny de la Companyia Elèctrica Dharma presentarà ‘Sons, Llums i Paraules’. L’altra data confirmada és el 23 de març, amb el concert ‘Sona la cançó’ de Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves a l’antiga església de Sant Francesc. En aquest espectacle, els dos músics de Els Pets repassen en acústic les cançons més estimades del seu cançoner.