La 7a edició de la Fira de la Tòfona Negra canvia d’ubicació i es trasllada de Vilanova de Prades a Vimbodí i Poblet. La cita, tindrà lloc el cap de setmana del 20 i 21 de gener a la zona del recinte del pavelló poliesportiu.

Aquest canvi és fruit de la necessitat de creixement de la Fira, motiu pel qual s’ha volgut trobar un nou espai més adaptat, com és el cas del poliesportiu de Vimbodí, on es podrà ampliar el nombre de parades assistents. A més actualment, punts turístics importants per la fira com el Càmping Serra de Prades es troben tancats.

ÀUDIO: L’organitzador de la Fira de la Tòfona, Dídac Espasa, parla de la nova ubicació

ÀUDIO: L’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Canela, explica la importància del canvi pel municipi

Hi haurà el mercat de la tòfona fresca i productes KM0, amb degustació de vins i tapes amb aquest producte, diferents showcookings de xefs amb Estrella Michelin, una jornada tècnica i el 7è Concurs de Gossos tofonaires al camp de futbol.

Les instruccions per participar en el mercat ja estan obertes i la normativa es pot consultar a la web de l’Ajuntament: www.vimbodiipoblet.cat. La fira l’organitza l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, Tòfona de la Conca i l’Associació de Productors de Tòfona de Catalunya.