La cavalcada de Ses Majestat els Reis Mags d’Orient ha donat el tret de sortida juntament amb una pluja intensa que ha acompanyat al seguici durant tot el seu recorregut. Un centenar de patges han acompanyat a Melcior, Gaspar i Baltasar en una cavalcada accelerada a causa de la pluja. Tot i això, l’alcalde de l’Espluga ha fet entrega de la clau per obrir totes les cases i s’ha dut a terme la tradicional representació del naixement de Jesús.

L’acte central, just després de la cavalcada pels carrers del municipi, s’ha traslladat al teatre del Casal a causa de la pluja. Allà, Ses Majestats han donat el tret de sortida definitiu a una nit màgica. L’acte ha comptat amb la bibliotecària de l’Espluga de Francolí, Nuri Estadella, que ha donat la benvinguda a Ses Majestats i ha explicat l’origen de la seva història. Tot en un teatre ple de gom a gom de pares i infants.

Durant la cavalcada, les carrosses han sintonitzat l’Espluga FM Ràdio, per on s’ha emès un fil musical especial per l’ocasió. La jornada continua ara amb el repartiment dels primers regals casa per casa per iniciar així la nit més màgica de l’any.

GALERIA D’IMATGES