Les festes nadalenques arrancaran aquest cap de setmana a Vimbodí i Poblet amb la tradicional Fira de Santa Llucià. Serà el tret de sortida d’una quarantena d’activitats repartides fins al 6 de gener. Durant aquests dies hi haurà diferents tallers per compartir, projeccions al Cinema Foment i propostes més tradicionals com fer cagar el tió, el concurs de pessebres organitzat per l’Associació juvenil Somdepoble, misses, l’arribada del patge carter o la cavalcada de Ses Majestats. 

Entre les noves propostes, destaquen els espais compartits i familiars: una tarda compartida de jocs de taula entre infants, joves, avis i àvies, una nova proposta per part del Casal d’Avis; tallers de manualitats com el del taller de fanalet que es podrà portar per la cavalcada i il·luminar els carrers de Vimbodí; el taller de tennis taula amb el Club de Tennis Taula Les Borges Blanques; l’obertura de l’espai de la ludoteca ‘El Raconet’ pels més petits; o el projecte ‘social-dada’ intervenció artística. També hi haurà l’espai ‘passem el rato’, dirigit per a joves a partir de 12 anys on podran proposar o portar alguna activitat per passar l’estona de la tarda.

La part més cultural arribarà de la mà de Cristina Pallàs, qui presentarà el seu nou conte ‘Famílies’ i que enceta així el programa de festa. Cal destacar el concert de Nadal amb el quartet Caelestis el vespre del dia 23 de desembre i el concert ‘A l’ombra del Pessebre’ al celler del Monestir de Poblet.