El pròxim dia 3 de febrer de 2024 se celebrarà la quarta edició de la travessa solidària #MontblancMóra i comptarà amb una novetat important. Els participants que no puguin córrer tota la travessa podran triar un tram concret i es comptarà amb la col·laboració de Tarraco Center que facilitarà el transport. 

La travessa, com és habitual, tindrà una llargada de 100 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell iniciant-se a Montblanc fins a Móra la Nova. Els guanys seran entregats íntegrament a l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC). Cal recordar que el projecte es va impulsar el 2020 per part del corredor d’ultratrails JoanRoig i el Club Excursionista de Montblanc.

Amb motiu de l’organització d’aquesta nova edició de la travessa, la presidenta de la Diputació de Tarragona ha rebut aquesta setmana al Palau de la Diputació la visita del corredor Joan Roig, del coordinador de l’AFANOC Tarragona, Jordi Rodríguez; de l’alcalde de Monblanc, Oriol Pallissó i del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Móra la Nova, Ferran Rosich.

La 4a edició de la Travessa es farà el 3 de febrer (Imatge: Cedida)