Montblanc ja té programa d’actes per aquestes festes de Nadal. El tret de sortida oficial es donarà el proper dimarts 5 de desembre al vespre quan s’obriran les llums de Nadal amb un espectacle a la plaça Major. Serà a partir de les 7 de la tarda amb l’espectacle visual ‘Professor bromera’. La novetat pel que fa als llums de Nadal serà la instal·lació d’una bola de llum gegant a la plaça Major de Montblanc.

Del programa d’actes destaca la Gran Festa de Cap d’Any, que organitzen els locals d’oci nocturn de Montblanc i l’associació juvenil Barjaula amb el suport de l’Ajuntament. L’equip de govern ha volgut destacar la bona entesa entre totes les parts per poder fer una gran festa la nit del 31 de desembre.

ÀUDIO: El regidor de cultura i festes de Montblanc, Ramon de Domingo, valora l’edició d’enguany

ÀUDIO: La regidora d’infància i joventut de Montblanc, Judit Pere, preveu que la proposta sigui un èxit

Del programa destaca també el Parc de Nadal infantil i juvenil, que es farà les tardes del 27, 28 i 29 de desembre al pavelló del Casal Montblanquí. Hi haurà diverses activitats, moltes d’elles organitzades per una quinzena d’entitats culturals i esportives de Montblanc.

El programa d’actes inclou actes per a petits i grans. El 7 de desembre arriba l’obra de teatre ‘Instruccions per fer-se feixista’ amb Mercè Aránega, al teatre del Casal Montblanquí. El dia 23 de desembre hi haurà l’espectacle ‘Arribar i ploure’, un acte gratuït de música i humor recomanat a partir dels 11 anys.

També hi haurà la Fira de Nadal de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc el 8 de desembre, activitats al Museu del Pessebre de Catalunya i teatre infantil amb l’obra ‘L’ona i el fred’ de Factoria Bram.

I no hi faltaran els clàssics del Nadal montblanquí, com les representacions dels Pastorets de Montblanc, la gran cavalcada de Reis, el Tió, l’Home dels Nassos, els Patges Carters o els concerts de Nadal de la Coral Flor de Lis i el de Sant Esteve del grup Leitmotiv.