El proper 19 de novembre es donarà el tret de sortida al Cassalet Kids amb la seva 11a edició que comptarà amb 5 espectacles programats. Les propostes d’enguany estan pensades per un públic familiar i destacarà l’art escènic del circ. Les funcions es duran a terme entre els mesos de novembre i març a les 6 de la tarda a la sala Folch i Torres del Casalet de l’Espluga de Francolí. El preu dels espectacles és de 5 euros. A més, el cicle també comptarà amb el sistema del carnet CUC.

El cicle s’iniciarà al diumenge 19 de novembre amb l’espectacle de circ ‘ON, COM, AIGUA?’ de la companyia Cia. Natalia Quintana, continuarà al 17 de desembre amb l’espectacle de circ ‘VOLARE’ de la companyia Airgus.

El dia 21 de gener i a diferència dels altres espectacles, aquest se celebrarà al Teatre del Casal i la recaptació anirà destinada a La Marató de TV3. En aquesta ocasió es podrà veure l’espectacle familiar ‘EL PETIT PRÍNCEP’ de la companyia Rebullits Teatre, una companyia amateur sense ànim de lucre. El següent espectacle serà el dia 25 de febrer amb l’actuació de la companyia sarralenca Ari Juncosa on portarà al Casalet l’espectacle ‘DYNAMITE’. El cicle es tancarà el dia 10 de març amb la companyia Gisela de Foc Cia amb l’actuació ‘MISS COCONUT’, un espectacle de circ familiar.

Les propostes i la gestió dels espectacles del Casalet Kids estan organitzades pel col·lectiu de pares  i mares del municipi de forma voluntària amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí. La  programació enguany també compta amb la col·laboració de la companyia Rebullits Teatre i de l‘Ari Juncosa que han fet possible que el cicle pugui tirar endavant, a causa dels ajustos econòmics que  ha hagut de fer l’Ajuntament.