Ja estan obertes les inscripcions per participar en la primera edició de la Fira de l’Ocupació de la Conca de Barberà, organitzada per la Cambra de Comerç de Reus i Concactiva. La Fira tindrà lloc el dijous 23 de novembre a l’antiga església de Sant Francesc de Montblanc.

L’espai serà un punt de trobada entre empreses i entitats representatives de la Conca de Barberà que necessiten contractar personal i persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen, posant especial èmfasi en el jovent. L’accés és gratuït, però cal formalitzar la inscripció prèvia a https://cambrareus.org/fira-ocupacio-montblanc-2023/.

En el marc de la Fira s’ofereix als joves i persones inscrites l’oportunitat de poder participar en diverses activitats formatives per millorar les seves capacitats a l’hora de cercar feina. En concret, a la sala de les Corts Catalanes s’hi duran a terme les jornades ‘Descobreix els teus talents! Autoconeixement per la recerca de feina’ i ‘L’actitud, la clau de l’èxit’. A més a més, s’oferirà el ‘Roleplaying’ d’entrevista de feina per obtenir estratègies a l’hora d’afrontar una entrevista de feina, mitjançant sessions individuals. Per assegurar-se plaça a aquestes jornades, cal escriure a piceonline@cambrareus.org.

Ja està confirmada la presència d’una vintena d’empreses i entitats de diversos sectors econòmics, com el turisme i l’hostaleria, la indústria, l’automoció, l’agroalimentari i els serveis. La Fira comptarà també amb la participació d’APRODISCA, l’Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà, el Servei Català d’Ocupació, el Consorci Leader del Camp i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà. Cal destacar també la presència de la Cambra de Comerç de Reus, que informarà dels programes disponibles per a joves, i de Concactiva, que treballa per promocionar el desenvolupament econòmic, ocupacional i social de la Conca de Barberà.