El passat dissabte 28 d’octubre, Santa Coloma de Queralt va acollir la XXVI Trobada de la Gent Gran de la Conca de Barberà. Una jornada plena d’activitats on van participar 233 persones de les diferents associacions de jubilats de la comarca: Pira, Sarral, Blancafort, Rocafort de Queralt, Montblanc, L’Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet, Solivella i del mateix municipi de Santa Coloma de Queralt.

La xifra de participants és la més important de les 26 edicions que s’han fet de forma itinerant en diferents municipis de la Conca de Barberà, enguany a Santa Coloma de Queralt.

Per començar, es va oferir al local de l’Associació de gent gran, un aperitiu i la benvinguda a càrrec del president del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran, Santi Fornés, del president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Joan Canela, del regidor de la gent gran, Pep Navarro i del president de l’Associació, Joan Tosquella.

A continuació es va procedir amb les visites guiades pel municipi, a càrrec de les guies turístiques oficials de Santa Coloma de Queralt. Seguidament, va tenir lloc el dinar de germanor al local L’Estrella. En aquest mateix local i després del dinar, es va poder gaudir d’un espectacle a càrrec de Maite Carreras, monologuista de llarga trajectòria. Per finalitzar, no va faltar el moment del ball amb el duo La Coral.

La Torbada es va celebrar enguany a Santa Coloma de Queralt (Imatge: Cedida)