El Club Tennis Taula l’Espluga de Francolí inicia aquesta cap de setmana una nova temporada amb dos equips federats que retornaran a categories més assequibles després dels descensos del curs passat. Els Carquinyolis competiran aquest 2023-2024 a Primera Provincial i a Tercera.

ÀUDIO: El president del Club Tennis Taula l’Espluga de Francolí, Joel Andreu, parla de l’última temporada

L’entitat incorpora ara tres nous jugadors al club que s’aniran sumant als equips durant la temporada i seran, en total, 14 els esportistes que defensaran els interessos dels de la Conca de Barberà.

Els espluguins intentaran recuperar alguna de les dues categories on van competir durant la temporada anterior, si bé va ser una lliga molt exigent per als locals. El nivell va ser alt, sobretot, per al primer equip que havia fet el salt a Preferent i va lluitar cada jornada per endur-se els punts. Els Carquinyolis van deixar una bona imatge i, fins i tot, perdent alguns partits per la mínima. En el cas de Segona, l’equip també va disputar una competició ajustada que va acabar conduint-los al play-off de descens, que finalment es va decantar pel costat dels rivals.

Pel que fa als interessos individuals i més enllà de la lliga regular, els jugadors del club van treure bona nota en altres campionats. Per exemple, Joan Carles Teixidó i Alfons Romea van aconseguir la segona posició per parelles al Campionat Provincial B. Mentrestant, Joel Andreu, en categoria Preferent, va aconseguir la desena posició a nivell individual del curs. Al torneig Top 8, que aplega els millors de cada grup, Andreu va deixar el llistó ben alt, ja que en va ser el subcampió.