El passat 8 de setembre es va inaugurar a Vallfogona de Riucorb un Cruyff Court, un camp de futbol amb gespa artificial obert a tot el públic que compta amb el suport de l’Associació Cruyff i que té la intenció de fomentar l’esport als municipis de la zona. La iniciativa neix de la bona relació amb l’Associació, ja que el municipi ja compta amb un carrer en homenatge al jugador i entrenador del Futbol Club Barcelona.

ÀUDIO: L’alcalde de Vallfogona de Riucorb, Francesc Llobet, assegura que és una oportunitat per fomentar l’esport

El nou camp s’ha col·locat en una pista poliesportiva que hi havia al municipi, juntament amb una petita pista de basques condicionada per l’ocasió. L’obra s’ha completat gràcies a les subvencions de la Diputació de Tarragona, amb 20.000 euros, la Fundació Johan Cruyff, amb 5.000 euros i la Creu Roja, amb 5.000 euros més.

El nou espai, tot i no complir amb les mides reglamentàries, està dissenyat perquè pugui ser d’ús públic i ajudi a fomentar l’esport entre els més petits. A la inauguració hi va participar la directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura; l’alcalde de Vallfogona de Riucorb, Francesc Llobet, directius del Barça i membres de la Fundació Cruyff.