No és la primera ocasió que succeeix, però enguany la Volta Cicilista farà pas per la Conca de Barberà, concretament a Solivella, la Guàrdia dels Prats, Montblanc i el Coll de Lilla. Ho farà com a part de la seva quarta etapa que se celebrarà el 29 d’agost des d’Andorra fins a Tarragona. S’espera que el pas per la comarca comenci a la tarda, a partir de les 3 fins a les 4 de la tarda, aproximadament.

Aquesta etapa del recorregut té una distància de 185 quilòmetres. Cal recordar que la Volta Ciclista començarà el 26 d’agost i s’allargarà fins al 17 de setembre. En concret hi han disposades 21 etapes que finalitzaran a Madrid.

Afectacions a la comarca

El pas de la volta ciclista per la Conca de Barberà comportarà alguns talls de carretera durant les hores afectades. En el cas més específic de Montblanc, afectat per bona part de la prova. A partir de les 3 de la tarda fins a 2/4 de 6 es tallarà la C-14 provinent de Solivella, la rotonda de La Guàrdia dels Prats i de la Rifacli, la rotonda del col·legi Mare de Déu de la Serra, el carrer Muralla Santa Tecla fins a la rotonda de Protecció Civil, l’avinguda Lluís Companys i el Coll de Lilla.