Un total de 12 equips s’han enfrontat aquests dies en el torneig de Futbol Sala d’estiu de l’Espluga de Francolí. Aquest ha sigut l’any amb més participació d’ençà que es va recuperar la competició ara fa tres anys. A més, com a novetat, aquesta edició comptava amb un canvi de dates, per fer coincidir la final amb l’inici de Festa Major, el 27 de juliol, tot i que a causa de la pluja l’últim partit es va haver d’ajornar fins aquest dilluns 31 de juliol.

Els canvis van fer suspendre també el partit per decidir la tercera i quarta posició del torneig. Tot i això, l’organització assegura que l’afluència de públic ha sigut molt notable.

ÀUDIO: L’organitzador del torneig, Adrià Tella, valora aquesta edició

La victòria ha estat per Orujo Team, de la Selva del Camp, que s’han dut 250 euros com a premi. En segona posició s’ha classificat el grup Padel Legends, de Montblanc, guanyadors de l’edició anterior.

Durant les semifinals, es va viure un incident amb un dels jugadors que amb una actitud agressiva es va enfrontar a l’àrbitre i als membres de l’altre equip. L’organització va arribar a trucar als Mossos d’Esquadra, però els companys de joc van retirar voluntàriament al jugador en qüestió.

Un calendari per consolidar

El canvi de dates ha tingut, segons l’organització, un efecte positiu en equips i aficionats, és per això que es pretén mantenir els mateixos dies de torneig per futures ocasions i fer coincidir la final amb l’inici de Festa Major.

ÀUDIO: Adrià Tella confirma la intenció de mantenir dates