Sense canvis al capdavant de la Cursa Atlètica de l’Espluga de Francolí. Xavi Tomasa, amb un temps de 48 minuts i 57 segons, ha tornat a guanyar en la distància de 15 quilòmetres i encarrila, així, tres triomfs consecutius. En una 44a edició marcada per la calor, l’han acompanyat al podi Carles Montllor i Roger Sans amb un crono de 51:10 i 51:41, respectivament. En la categoria femenina, la més ràpida ha estat Rosamari Carulla amb una hora, 3 minuts i 45 segons. L’espluguina Mar Minguella ha pujat al tercer esglaó del podi gràcies a un registre d’una hora, 16 minuts i 7 segons, mentre que Gemma Herrera ha aconseguit la segona posició amb uns 3 minuts menys.

Més enllà de la cursa històrica, la prova curta de 5 quilòmetres l’han guanyat Lluís Pons (17:11) i l’espluguina Carla Altarriba (22:47). Els podi femení s’ha completat amb Lua Altarriba, també del Club Atlètic Espluguí, i Angelina Díaz. En la categoria masculina, els perseguidors de Lluís Pons han estat Javier Munuera i Ramon Requesens, aquest últim del Club Atlètic Montblanc.

Enguany, la cursa, organitzada pel Club Atlètic Espluguí, ha comptat amb més de 300 corredors i desenes d’espectadors que l’han seguit des de primera línia, tot i les altes temperatures. Les classificacions es poden consultar en aquest web.

GALERIA D’IMATGES DE JORDI QUERALT