CELLER RENDÉ MASDEU DE L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ
GENUÏNA
Genuïna és un vi de Garnatxa Blanca i de Trepat que es realitza amb verema manual, premsat de raïm sencer i fermentació en botes de roure francès amb una criança de 8 mesos a la mateixa bota.
«Nosaltres ja teníem la Ninfa que és un vi jove de Macabeu, de Garnatxa i de Trepat, però és un vi jove que surt ràpid al mercat després de la fermentació i jo volia un vi d’una gamma més alta, un vi més gastronòmic i volia un blanc amb fusta que és l’assignatura que ens faltava aquí al celler.»


PODCAST
El celler

La història del Celler Rendé Masdeu comença l’any 1905 a l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) quan Josep M. Rendé i Ventosa, un reconegut tècnic agrònom català incentiva el cooperativisme a Catalunya.
El 1991 són els germans Josep M. i Joan Rendé Masdeu qui decideixen modernitzar la seva plantació i elaborar i vendre els seus propis vins de qualitat.