L’Espluga FM Ràdio es vestirà de gala aquest cap de setmana per celebrar el canvi d’any amb programació especial. No hi faltarà el clàssic de la casa, el resum informatiu del 2022, però aquesta vegada compartirà taula amb les campanades i dos programes musicals.

La gran novetat és que les dotze campanades sonaran a l’EFMR i, de fet, abans d’hora. El darrer Migdia del 2022 serà especial. El magazín dels dissabtes començarà mitja hora abans, a dos quarts de 12 del matí, per donar les campanades. El programa es convertirà en una mena de prèvia de la nit de Cap d’Any i, per això, hi haurà música, convidats, balanç del 2022 i entreteniment per donar la benvinguda al 2023, ja que el programa també es reemetrà a la nit. El brindis per desitjar-nos un bon any el faran el Jordi Queralt, l’Anna Batet, la Júlia Barneda i el Joel Sales, els quatre presentadors del Migdia.

Just en acabar el programa, a la una del migdia i també a les 7 del vespre, l’equip informatiu de l’EFMR i l’Espluga Audiovisual resumiran els fets més rellevants dels darrers dotze mesos en menys d’una hora. Es dona continuïtat al que ja s’ha convertit en una tradició per a l’emissora municipal de l’Espluga de Francolí, ja que s’ha mantingut sempre fidel a la cita. El Resum de l’Any també es podrà escoltar el dia 1 a la mateixa hora.

Dues seleccions musicals amb segell propi

Als especials de Cap d’Any també hi afegim dos programes musicals de l’EFMR que seleccionaran el millor del 2022 i, alhora, també algunes notes negatives. Per un costat, el Club 8 ja ha engegat dos capítols especials amb les millors cançons dels darrers mesos. Ezio Vidal observa el més destacat del panorama alternatiu, aquest diumenge i el proper a les 10 del matí i el dimarts a les 8 del vespre. L’altre espai radiofònic que també mirarà enrere és el Culture Club d’Edu Sánchez. En aquesta ocasió, a més de proposar-nos plans culturals, punxarà alguns hits dels artistes que aquest 2022 ens han dit adeu. S’emetrà diumenge a les 11 del matí i el dilluns a les 8 del vespre. El dia 1 a les 8 del vespre també es podrà tornar a escoltar l’especial de La Carta de Vins des del celler Vidbertus.