La Brigada Municipal i l’Associació de Defensa Forestal de l’Espluga disposen d’un nou magatzem en substitució dels locals que es va endur la riuada de l’octubre del 2019. Es tracta d’una nau que ha llogat l’Ajuntament de l’Espluga per uns 600 euros mensuals.

Ara han iniciat el trasllat dels vehicles i materials que es guardaran a la nova nau del polígon Les Eres. Complementarà els altres dos magatzems que té la Brigada a altres punts del poble, el del costat de la piscina municipal i la nau de la Bòvila Francolina.   

Des de l’o`posició destaquen el mal estat dels parcs infantils (Imatge: Laia Molné)

A l’espera de renovar els parcs infantils

D’altra banda, al ple municipal d’aquest dijous, el principal grup de l’oposició va tornar a retreure al govern el mal estat dels parcs infantils. El govern va explicar que ja s’han invertit 20.000 euros per la compra de materials, però que l’entrega de la comanda s’està retardant.
Més endavant, quan es disposi del romanent de l’any passat, es dedicaran 5.000 euros més als parcs infantils, amb la possibilitat d’introduir atraccions inclusives, com proposa Junts.

L’altre grup de l’oposició, Nova Espluga, va queixar-se de l’estat del riu, assenyalant, sobretot, la política de poca intervenció de l’ACA. El govern assegura que netejarà l’entorn, si arriben noves subvencions.

Nou contracte de neteja pels espais municipals

Durant el ple l’equip de govern també va informar que s’ha elegit una nova empresa per encarregar-se dels equipaments municipals després de treure a concurs la renovació d’aquesta plaça. Es tracta de Gesman Serveis De Manteniment SL que començarà a operar a finals de juny o inicis de juliol tot i que la plantilla actual de neteja es mantindrà intacta.

1 COMENTARI

  1. Bones!
    pues aparte de todo lo previsto que me parece genial,sería también recomendable hacer una limpieza de los alcantarillados para evitar malos olores en algunas viviendas cerca.Asi evitaríamos algunos bichos acampando ha sus anchas y desagradable cuando sales de noche .Muchas gracias

Comments are closed.