Bona gent que ens escolteu, si res no canvia, aquest serà l’ultim programa de la temporada. Arriba l’estiu i nosaltres dos també fem vacances, tot i que no tenim clar ni el què ni el com ho farem. En tot cas al setembre quan tornem ja en parlarem

Ha estat una temporada estranya, el coi de Covid 19 ho ha capgirat tot. Hem aprés coses noves, moltes d’interessants. Per exemple, hem aprés a fer el programa des de casa. En tornar esperem fer-lo com abans, des de l’emissora.

No fem promeses, ara com ara algunes, serien difícils de mantenir però, si tornem que és el nostre desig, us assegurem que vindrem carregats de música d’ara i de sempre i també alguna cosa més.

Com que no volem plegar deixant coses per fer, avui donarem compliment a les dues últimes persones que ens van fer saber quina era una, de les seves cançons preferides la Maria Jesús i l’Eva.

Porteu-vos bé!