Intervenen: Ester Teixidó, Cristina Teixidó, Rosa Garrell, Fina Salvadó, Trini Teixidó, Lluís Garrell i Filo Farré. Tècnic Jordi Saumell

Si viatgem pel territori i ens fixem també a l’Espluga, trobarem moltes obres restaurades dignes d’admirar, realitzades per l’equip de paletes capitanejats pel Trini i el Lluís al llarg d’aquest 50 anys que ha complert l’empresa. Amb ells i la seva família en parlem: quan van començar, com s’han anat especialitzant, obres principals restaurades, obra nova a l’Espluga i a fora, les que més els han agradat com els cellers de la Conca, campanars i esglésies, monestirs de Vallbona i Poblet, el cimbori de la catedral de Tarragona, MVR, la fassina…, cases, granges, arranjaments…També ens expliquen la seva impressió sobre els reconeixements que han tingut i acabem amb el llibre-recull que acaba d’escriure el Trini sobre les obres realitzades a Poblet al llarg dels anys.

1 COMENTARI

  1. Felicitats família Teixidó i Garrell per tot el que haveu fet amb les vostres mans i esforç
    Josep i Carme Badia

Comments are closed.