Intèrprets: Gerard Bosch, Josep Morató, Patricia Valencia, Laia Benaiges i Ruth Troyano

Tornem del cap de setmana i al magazín diari de l’EFMR en coproducció amb La Xarxa passem gran part del programa repassant els actes que s’han celebrat a la Conca de Barberà. Parlem de Clickània, del cicle de concerts de tardor de Santa Coloma de Queralt i de la Fira de la Bicicleta de Santa Coloma. D’altra banda, també expliquem les dades de recollida selectiva a la Conca durant el 2017 en comparativa amb altres territoris o la decisió de la junta de l’Ass. Juvenil Barjaula de Montblanc d’aturar temporalment l’activitat davant els problemes econòmics i la falta d’implicació del jovent. A més a més, hem connectat amb el Castell Templer de Barberà de la Conca on aquest matí se celebra l’Agronyam i acabem amb el capítol extra de l’Excuse Me de la setmana.