Descarrega’l

Mª Dolors Sabaté ha estat la convidada al programa aquest diumenge. Volíem parlar de la seva recent participació en la política, ja que forma part de la llista, per la demarcació de Tarragona de Junts per Catalunya, en les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya el 21 de desembre.

Durant la conversa hem parlat de la història de la seva casa pairal i del pessebre vivent a la cova de la Font Major. També hem parlat de les dues ubicacions de l’escola Mare de Déu del Carme, de la qual en va ser alumna, i dels posteriors llocs on va estudiar, Tarragona i Barcelona.

Finalment, també ens ha comentat els anys de facultat a València, per on hem fet un passeig virtual amb les seves magnífiques descripcions, quasi semblava que ens guies J. F. Mira! També ha recordat les conferències a la llibreria Tres i Quatre de l’Eliseu Climent, la coneixença del poeta Vicent Andrés Estellés … i parlant, parlant ha passat temps tan de pressa, que no hem pogut parlar de política.

De les propostes musicals que la convidada ens ha fet, hem pogut escoltar:

Al·leluia – de l’Oratori El Messies, de G.F. Händel
Abril del 74 – Lluís Llach
Hallelujah – per la Silvia Pérez Cruz (original de Leonard Cohen )
El Cant de la Senyera – Orfeó Català