Descarrega’l aquí!

Informatiu cap de setmana on comencem parlant de que l’Espluguina Dolors Sabaté forma part de la llista Junts per Catalunya, la marca electoral del PDECat per presentar-se als comicis del 21 de desembre. També s’informa de que l’Ajuntament de l’Espluga ha fet efectiva la compra de l’edifici de Cal Cabeça situat a la plaça de la Vila i de que des d’aquest estiu Casa Llavasa ja és oficialment una casa de colònies. Parlem també de que L’Empelt és el primer Ateneu Popular de la Conca de Barberà, un nou espai cultural alternatiu que va obrir les seves portes a Montblanc i de que la quantitat d’oli produït a la Conca de Barberà es mantindran enguany, tot i la sequera, gràcies al bon rendiment de l’oliva que se situa al voltant del 19 %. En cultura, les colles de l’Espluga celebren aquest dissabte la 23a edició de les Ovelles Esgarriades que tornarà a congregar més de 350 persones al Pavelló del Casal. L’Espluga també es prepara per la sisena edició de la Festa de la Música, el proper 26 de novembre, que se sumarà a la iniciativa de la Música per la Llibertat que reclama l’alliberament dels polítics catalans empresonats i líders de les dues entitats independentistes.

Intèrprets: Anna Garcia, Sergi Civit, Cristina Bosch i Albert Grinyó.