Antoni Sabaté sobre el convidat d’aquesta edició:

«Arquitecte, regidor de SOM Espluga a l’Ajuntament de l’Espluga i Conseller Comarcal de Paisatge. Treballa a La Musca, agrupació per la difusió cultural en diferents suports. Col·labora en diverses entitats: La Cultural Jordi Francolí, organitzadors del Festival musical Riubombori; director, actor i autor teatral, forma part del grup teatral local Telotistes. Vidal també té formació musical i toca el piano.

Josep M. Vidal és força polièdric. Molts espais, amb connexions entre ells, ben il·luminats, ben orientats… Clar, és llicenciat en arquitectura!

Hem fet un recorregut per les seves inquietuds i aficions, amb la Piccolissima Serenata de Renato Carrosone hem encetat la tria. La música dels irlandesos The Corrs, «Qualsevol nit pot sortir el sol» d’en Jaume Sisa, el Bolero de Maurice Ravel… i com sempre, ens va mancar temps per descobrir més tresors».