Descarrega’t l’informatiu aquí!

Informatiu cap de setmana on comencem parlant que la Conca tindrà un nou centre per a infants i adolescents a la Conca. Dissabte passat es va celebrar la 39a edició dels premis Baldiri Reixach on nomérs s’hi va reconèixer un treball fet a la Conca. El projecte de l’espluguí Albert Grinyó que parla sobre Cal Biel va ser el premiat. L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i l’ADF del municipi han signat un conveni de col·laboració amb una aportació econòmica anual d’uns 12.000 euros durant tres anys per actualitzar els vehicles de l’entitat. I les obres de la nova Oficina de Turisme de Montblanc afronten la recta final i s’estan ultimant els detalls perquè pugui inaugurar-se en poques setmanes. també a Montblanc, l’Ajuntament ha rectificat i finalment pagarà el 50% de les obre4s del carrer Senan. En cultura, a Forès té lloc la vuitena edició del ‘Forès poesia i música’. Montblanc viurà el Curcubeu, una trobada intercultural que es va celebrar fa deu anys a la vila i que enguany es recupera. Això en una setmana que hem conegut alguns grans noms de l’escena musical catalana com a protagonistes de la Festa Major de l’Espluga.