Descarrega’t l’informatiu aquí!

Informatiu cap de setmana on comencem parlant de que l’empresa Mahle ampliarà les seves instal·lacions a Montblanc amb 150 nous llocs de treball.

També s’informa de que el projecte per declarar el Parc Natural de les Muntanyes de Prades es reactiva amb l’acord de setze municipis, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona. El Motoclub Francolí no és favorable al Parc perquè consideren que si es declara zona protegida no tindran possibilitats de circular per la muntanya.

Parlem també de que aquest passat dijous la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs, va fer una visita institucional a diversos municipis de la Conca de Barberà i va anunciar una nova línia d’inversió pròpia per al món local de més de 150 milions d’euros pel 2018.