Descarrega’t l’informatiu aquí!

Informatiu cap de setmana on comencem parlant de l’historiador espluguí Antoni Carreras Casanovas que rep aquest dissabte la Medalla de la Vila de l’Espluga. L’Ajuntament del municipi reconeixerà Carreras amb el distintiu més emblemàtic del municipi en un acte públic a la Cova de la Font Major que se celebrarà aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre.

També s’informa de que l’Ajuntament de l’Espluga ha fet públic aquesta setmana el cartell d’aquest any de la Festa Major obra de Ramon Joan Rosselló que ha estat el guanyador del concurs de cartells i de que la sala noble del Palau Alenyà de Montblanc va acollir el lliurament dels Premis d’Honor de la Conca de Barberà.

En cultura, la Conca celebra aquest dissabte el Dia Internacional dels Museus. Montblanc, fent una visita teatralitzada a la Casa dels Josa, l’actual seu del Museu Comarcal de la Conca. A l’Espluga i a Vimbodí i Poblet tindrà lloc una jornada de portes obertes als seus respectius museus.