Descarrega’l aquíInformatiu cap de setmana on hem començat parlant del debat del passat programa “Ajuntament a Casa” de l’EFMR on els partits polítics de l’Espluga es van enfrontar en un debat grupal. A més, la sentència de la mort de Sara Lozano. També ha estat titular la trobada de joves espluguins organitzada per la regidoria de joventut, la tècnica de joventut del Consell Comarcal i l’Associació Juvenil Auvënguen. Hem conegut que el Departament d’Ensenyament ha atorgat un total de 210 ajuts de menjador a la Conca de Barberà. L’Ajuntament de Montblanc ha finalitzat la primera etapa de l’el·laboració d’un pla d’acció per a l’energia sostenible. En esports hem repassat l’actualitat esportiva del futbol i l’hoquei, i hem destacat l’èxtit de participació del dia de l’activitat física i l’esport. En clau cultural hem repassat els actes cultural de la Conca de Barberà en motiu de la Setmana Santa.