Ha exposat les contradiccions en què hauria incorregut l’acusat quan va explicar la nit dels fets

Redacció // TAC12

Aquest dimarts s’ha celebrat la segona sessió del judici per l’assassinat de la montblanquina Sara Lozano a l’Audiència Provincial de Tarragona. Avui han començat les declaracions dels testimonis. El primer en fer-ho ha estat el germà de la víctima, que ha exposat les contradiccions en què hauria incorregut l’acusat quan va explicar la nit dels fets.

Molt afectat durant tota la declaració, el germà de la víctima ha recordat tots els fets: des de la desaparició de la seva germana, fins a la troballa del cadàver i la detenció de l’acusat . Ha explicat que la seva germana sempre dormia a casa i que, per això, els va estranyar que aquella nit, a l’octubre del 2014, no tornés. El pare va morir de forma sobtada uns dies després que trobessin el cos calcinat de la seva filla i després de saber que havien detingut a l’acusat, a qui coneixia.

Segons ha explicat el fill, el pare estava convençut que l’acusat era qui havia matat la seva filla. Una conclusió a la qual va arribar després que el jove caigués en contradiccions a l’hora d’explicar com havia acabat la nit. D’una banda li hauria dit al pare de la víctima que l’havia deixat a l’Espluga perquè ella volia treure diners, un extrem impossible perquè no tenia ni targetes de crèdit ni llibreta. Però també hauria explicat al propietari d’un bar que havia acompanyat la víctima fins a casa seva.

L’acusat s’enfronta a una pena de 20 anys de presó per assassinat. Les acusacions mantenen que va sortir de festa amb la víctima, després van anar a un camp abandonat, la va intentar escanyar i la va acabar calcinant. La defensa, en canvi, destaca que no hi ha cap resta d’ADN ni cap prova que l’incrimini i demana per ell la lliure absolució. L’acusat serà l’últim en declarar, el proper 8 de març.