Informatiu diari del 26 de juny de 2015. Les conclusions de l’informe tècnic confirmen que l’aluminosi de les bigues va causar l’esfondrament del sostre de la sala parroquial. Reportatge sobre la situació del turisme a l’Espluga: entrevista a Florenci Romeu. La recollida dels envasos es farà al Punt Sigre. Tallers d’estalvi energètic a l’Espluga i la Conca: crònica de Laura Poblet. Aquest dissabte se celebra el IX Aplec de Sant Magí. Entrevista a Ramon Gener, que presenta el seu primer llibre ‘Si Beethoven pogués escoltar-me’. Esports, amb Josep Morató: Laia Moix, campiona d’Espanya de salt d’alçada a Alcobendas. Primera cursa Cara Nord a Vimbodí. Noe Gaya, espluguina afectada per una paràlisi, ha sortit aquest matí a Els Matins de TV3. Agenda esportiva del cap de setmana. Segona part del reportatge sobre el ’32 revetlles’ de l’EFMR. Aquest diumenge, l’EFMR emet el primer debat polític local.