Setmana de la joventut a Vilaverd

201807julTot el dia11Setmana de la joventut a VilaverdVILAVERD

Detalls de l'Acte

L’Associació Juvenil Vilaverd m’Agrades, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilaverd i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, organitza la Setmana Jove de Vilaverd que serà del 7  al 11 de juliol de 2018.
La Setmana Jove començarà el dissabte 7 de juliol a les 21.00 h a la Plaça de la Bàscula amb un sopar jove, per tal d’assistir al sopar cal fer el pagament previ de 6 € a l’Ajuntament de Vilaverd o a Cal Sarral.
El diumenge 8 de juliol serà el dia de la Festa Holli a les 18:00 h a la plaça de la Bàscula, una activitat adreçada a totes les edats. El dilluns 9 de juliol es realitza el taller “Tuneja’t-shirt” a les 17 h a la piscina municipal de Vilaverd, iniciativa de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà per tal de tuneja les samarretes velles que tenim per casa i poder reciclar-les, aquesta activitat està adreçada a majors de 12 anys. El dimarts 10 taller de primers auxilis a les 19 h a la piscina municipal, organitzat per l’Ajuntament.
Per acabar la setmana de la joventut de Vilaverd, el dimecres 11 al carrer del Pont es realitzarà un taller de Graffiti per a majors de 12 anys, aquesta proposta ha estat impulsada per l’Ajuntament de Vilaverd, per d’oferir als joves l’oportunitat de conèixer les tècniques artístiques d’aquest art urbà

Més

Hora

Juliol 7 (Dissabte) - 11 (Dimecres)(GMT+00:00)

Ubicació

Vilaverd

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí