XXIV TROBADA DE CASALS DE GENT GRAN DE LA CONCA DE BARBERÀ

201915junyTot el diaXXIV TROBADA DE CASALS DE GENT GRAN DE LA CONCA DE BARBERÀ

Detalls de l'Acte

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Conca de Barberà va escollir Montblanc com a municipi per celebrar la XXIV Trobada de Casals de la Gent Gran de la Comarca, una trobada anual que compta amb la participació de persones vingudes des de diversos municipis.

Per al 15 de juny, l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Montblanc, com a amfitriona de la trobada, ha preparat una visita guiada pel municipi que portarà les persones pel pas de ronda de la muralla, al museu de pintura del pintor Palau Ferrer, a conèixer el teginat de l’església de Sant Miquel i a escoltar un concert d’orgue a l’església de Santa Maria, entre d’altres activitats. La jornada continuarà amb un dinar de germanor al local de l’Associació, un sorteig de diversos obsequis i ball en directe.

Les persones que hi vulguin participar poden adquirir els tiquets a l’associació de gent gran del seu municipi fins al 7 de juny.

Aquesta trobada està organitzada per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Montblanc  i el Consell Consultiu de la Gent Gran amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Hi col·laboren també CaixaBank, Carles Andreu, Rafael Cuevas i la DO Conca de Barberà.

Més

Hora

Tot el dia (Dissabte)(GMT+00:00)

Ubicació

Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí