Març, 2019

201908març19:30Xerrada informativa sobre el projecte 'Sempre Endavant'19:30 Museu de la Vida Rural

Detalls de l'Acte

Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’organitza una xerrada informativa per donar a conéixer el projecte ‘Sempre Endavant’.

El Raul Arenas, atleta de Tàrrega, vol córrer 190 quilòmetres amb prop de 4.000 m de desnivell per aconseguir els diners necessaris per finançar un conte infantil de l’espluguina Noe Gaya. Correrà sense parar entre Llívia i Tàrrega per fer possible que la Noe Gaya, afectada per una lesió cerebral a causa d’un accident de trànsit, pugui publicar un conte infantil que ella ja té escrit.

Sota el títol “Sempre endavant”, l’aventura recaptarà fons a partir de patrocinis d’empreses, sortejos i la venda de samarretes.

Des de l’Ajuntament de l’Espluga també s’hi col•labora, fent entrega de 8 lots de productes de proximitat espluguina al Raul, per tal que pugui sortejar-los. Moltes altres entitats espluguines així com empreses i persones individuals també s’han sumat a la iniciativa.

El proper 8 de març el Raul, juntament amb la Noe i la seva família, ens explicarà el seu projecte, d’on va sortir la idea, què el motiva, com es van conèixer … i s’aprofitarà la seva visita per entregar-li els lots així com per vendre tires del sorteig i samarretes.Sempre endavantSempre endavant

Més

Organitzador

Ajuntament de l'Espluga de Francolí977 870 227 Plaça de la Vila, 1, 43440 L'Espluga de Francolí

Museu de la Vida RuralCarretera de Montblanc, 35

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X