Xerrada informativa sobre el projecte 'Sempre Endavant'

201908març19:30Xerrada informativa sobre el projecte 'Sempre Endavant'

Detalls de l'Acte

Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’organitza una xerrada informativa per donar a conéixer el projecte ‘Sempre Endavant’.

El Raul Arenas, atleta de Tàrrega, vol córrer 190 quilòmetres amb prop de 4.000 m de desnivell per aconseguir els diners necessaris per finançar un conte infantil de l’espluguina Noe Gaya. Correrà sense parar entre Llívia i Tàrrega per fer possible que la Noe Gaya, afectada per una lesió cerebral a causa d’un accident de trànsit, pugui publicar un conte infantil que ella ja té escrit.

Sota el títol “Sempre endavant”, l’aventura recaptarà fons a partir de patrocinis d’empreses, sortejos i la venda de samarretes.

Des de l’Ajuntament de l’Espluga també s’hi col•labora, fent entrega de 8 lots de productes de proximitat espluguina al Raul, per tal que pugui sortejar-los. Moltes altres entitats espluguines així com empreses i persones individuals també s’han sumat a la iniciativa.

El proper 8 de març el Raul, juntament amb la Noe i la seva família, ens explicarà el seu projecte, d’on va sortir la idea, què el motiva, com es van conèixer … i s’aprofitarà la seva visita per entregar-li els lots així com per vendre tires del sorteig i samarretes.Sempre endavantSempre endavant

Més

Museu de la Vida RuralCarretera de Montblanc, 35

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí