Visita guiada a Rocafort de Queralt

201728oct11:0013:00Visita guiada a Rocafort de QueraltROCAFORT DE QUERALT

Detalls de l'Acte

 Visites guiades de tardor per conèixer els racons de la Conca de Barberà

 Els dissabtes 28 d’octubre, 4 i 11 de novembre podreu descobrir i gaudir de la riquesa cultural i patrimonial de la Conca de Barberà a través d’un conjunt de visites comentades pels carrers i equipaments culturals de la comarca, que mostren diferents moments de la seva història medieval.

Les visites són gratuïtes i les places limitades, màxim 25 persones. Cal fer inscripció prèvia. Les inscripcions es tancaran el dia abans de cada visita a les 2h del migdia.

Aquestes activitats estan organitzades pel Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà dins la campanya de tardor «La Conca de Barberà, poble a poble», i són possibles gràcies a la col·laboració i participació dels ajuntaments participants.

Per aquesta campanya s’han programat tres visites guiades a les 11h del matí, amb l’objectiu de dinamitzar el turisme, donar a conèixer el patrimoni cultural que guarden els pobles de la Conca i generar una imatge global de comarca.

  • Calendari: 28/10/2017 11:00h – 13:00h
  • Localització: Rocafort de Queralt

Visita guiada dins la campanya de tardor «La Conca, poble a poble» que organitza  el Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà gràcies a la col·laboració i participació dels ajuntaments participants, amb l’objectiu de dinamitzar el turisme i donar a conèixer el patrimoni cultural que guarden els pobles de la Conca.

Una forma de poder descobrir i gaudir de la riquesa cultural i patrimonial de la comarca a través d’un conjunt de visites comentades.

Les visites són a les 11h del matí, gratuïtes i amb un màxim 25 persones per visita i dia. Cal fer inscripció prèvia fins el dia abans de cada sortida a les 2h del migdia. Inscripció: http://www.concaturisme.cat/noticies/visites-guiades-de-tardor-coneixer-els-racons-de-la-conca-de-barbera

A Rocafort de Queralt es visitarà l’església de Sant Salvador, el castell, cal Claret, el portal del Bonet, de Sarral o de Sant Antoni, la premsa de racó, etc.. i acabarà la visita al celler modernista de Cèsar Martinell on es podrà degustar un del vins que s’elaboren de la DO Conca de Barberà.

Pròximes visites: 4 de novembre, visita guiada a Barberà de la Conca; i 11 de novembre, visita guiada a Blancafort.

Més

Hora

(Dissabte) 11:00 - 13:00(GMT+00:00)

Ubicació

Rocafort de Queralt

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí