Vermutada popular, dins els actes de Safrània

201831març12:0015:00Vermutada popular, dins els actes de SafràniaMONTBLANC

Detalls de l'Acte

Montblanc transformarà la fira gastronòmica Safrània, que es feia al novembre, en un programa d’activitats que s’allargarà durant tot l’any. Sota el nom #Safrània365, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament vol tacar la seva programació actual de petites accions amb la gastronomia, els vins i els productes de proximitat com a protagonistes, com ja es feia durant la fira.

Després de trobar-se amb els agents implicats en la fira, que s’ha celebrat durant 10 anys, es va acordar deixar enrere el format actual concentrat en un cap de setmana per passar a omplir el calendari d’accions diverses. Es confeccionarà un calendari d’activitats vinculades als productes del territori i adreçats al públic que ja coneixia Safrània, majoritàriament de proximitat, especialment del Camp de Tarragona i de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Les propostes que es programaran seran similars a les que ja es feien a la fira: presentacions de productes, maridatges, demostracions de cuina, mercat de productes de proximitat, activitats culturals, etc.

I per començar es donarà continuïtat a la Vermutada Popular que arriba a la tercera edició i tindrà lloc els migdies del 31 de març i de l’1 d’abril, dissabte i diumenge de Pasqua, aprofitant la intensa afluència de visitants a Montblanc durant la Setmana Santa.

El lloc escollit és la plaça de davant del celler modernista, un espai ampli on s’ubicarà us escenari, diversos stands i botes on poder fer còmodament les degustacions.

Hi prendran part elaboradors de vermuts i se’n podran degustar de diversos tipus, acompanyats de productes de cansaladeria, patates fregides, etc. Els dos dies hi haurà musica durant les tres hores que està previst que duri cada sessió. L’acció s’ha organitzat en col·laboració amb La Conca 5.1 que ja s’encarregà de coordinar les vermutades de 2016 i 2017.

Més

Hora

(Dissabte) 12:00 - 15:00(GMT+00:00)

Ubicació

Antic celler modernista

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí