Setembre, 2019

201921setTot el dia22Trobada Intercultural Curcubeu 2019(Tot el dia) Claustre Sant Francesc

Detalls de l'Acte

La capital de la Conca de Barberà acollirà el penúltim cap de setmana de setembre la diada del Curcubeu, nom amb que és coneix la trobada intercultural de la Conca de Barberà.

La proposta d’aquesta nova edició reparteix els actes en dos dies. Per una banda, el dissabte 21 de setembre, a l’església de Sant Francesc tindrà lloc una taula rodona titulada: “Adolescents i joves migrants sols: una realitat social a tot Catalunya”, que comptarà amb diverses intervencions.

El punt de trobada lúdic serà el diumenge 22 de setembre al matí, amb degustacions gastronòmiques dels països participants, actuacions musicals, espectacles, contacontes i jocs d’arreu del món, entre altres.

La Trobada Intercultural està organitzada pel servei de Nova Ciutadania de l’Àrea d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, el Pla d’Inclusió Social i la regidoria de benestar social de l’ajuntament de Montblanc, amb la col·laboració de diversos organismes, associacions i persones col·laboradores de la comarca.

Més

Hora

Setembre 21 (Dissabte) - 22 (Diumenge)

Ubicació

Claustre Sant Francesc

Organitzador

Consell Comarcal de la Conca de Barberà Carrer Sant Josep, 18 - 43400 Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X