Trobada de Pessebres Vivents de Catalunya a Poblet

201816set10:0017:00Trobada de Pessebres Vivents de Catalunya a Poblet

Detalls de l'Acte

El Monestir de Santa Maria de Poblet serà aquest diumenge la seu de la quarta Trobada de Pessebres Vivents de Catalunya, després de 3 edicions anteriors organitzades al Monestir de Montserrat. L’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya ha escollit aquesta ubicació a proposta del Pessebre Vivent de l’Espluga.

A les 10 del matí arribaran al Monestir de Poblet representants dels equips organitzadors i participants de desenes de Pessebres Vivents que s’organitzen a la majoria de comarques catalanes. Seran rebuts per l’abat Octavi Vilà. La jornada serveix com a punt d’intercanvi d’experiències i idees i també com a lloc d’aprenentatge. Per això l’Hostatgeria de Poblet acollirà diversos tallers per a les entitats organitzadores com el que oferirà l’empresa Fila 12 sobre l’ús de les xarxes socials, o una xerrada sobre la gestió de les dades i la nova Llei Europea de Protecció de Dades personals.

Els participants compartiran un dinar de germanor i després faran una visita al Monestir de Poblet. Amb la celebració de la trobada anual es dona inici a la nova temporada de Pessebres Vivents a Catalunya, ja que amb el nou curs arrenquen també els preparatius de totes les representacions. En el cas de l’Espluga, el Pessebre Vivent –de caràcter biennal- no es tornarà a celebrar fins al Nadal del 2019.

Més

Hora

(Diumenge) 10:00 - 17:00(GMT+00:00)

Ubicació

Monestir de Poblet

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí