Octubre, 2018

201821oct11:0017:00CancelledDestacatTrobada Comarcal de Dones de la Conca de BarberàLa cinquena edició de la Trobada Comarcal de Dones de la Conca ha estat anul·lada per manca de participació.11:00 - 17:00 Local Cultural de Rocafort de Queralt

Detalls de l'Acte

El diumenge dia 21 d’octubre, les dones de la Conca de Barberà es trobaran a Rocafort de Queralt en la V Trobada Comarcal de Dones, que se celebra de forma consecutiva.

Aquesta jornada festiva, promoguda pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà amb la col·laboració de les associacions de dones de la comarca i dels ajuntaments, va néixer amb l’objectiu de crear un espai compartit d’experiències i vincles per enfortir l’associacionisme de la comarca.

Aquest any la trobada ha estat organitzada per l’Associació de Dones Rocafortines de Rocafort de Queralt i es commemorarà el Dia Internacional de la Dona Rural.

Així doncs, el programa d’aquesta diada constarà d’una visita cultural pel municipi, del dinar de germanor al local cultural i es clausurarà amb la representació de l’obra de teatre “El casament del Saldoni i la Margarida” a càrrec de la companyia Taiatru de Solivella.

Pot participar a la trobada qualsevol dona, estigui o no associada. Informació i inscripcions fins el dia 10 d’octubre a l’Associació de dones del municipi.

Més

Hora

(Diumenge) 11:00 - 17:00

Ubicació

Local Cultural de Rocafort de Queralt

Organitzador

SIAD Conca

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X