Trobada Comarcal de Dones de la Conca de Barberà

201821oct11:0017:00Trobada Comarcal de Dones de la Conca de BarberàLa cinquena edició de la Trobada Comarcal de Dones de la Conca ha estat anul·lada per manca de participació.

Detalls de l'Acte

El diumenge dia 21 d’octubre, les dones de la Conca de Barberà es trobaran a Rocafort de Queralt en la V Trobada Comarcal de Dones, que se celebra de forma consecutiva.

Aquesta jornada festiva, promoguda pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà amb la col·laboració de les associacions de dones de la comarca i dels ajuntaments, va néixer amb l’objectiu de crear un espai compartit d’experiències i vincles per enfortir l’associacionisme de la comarca.

Aquest any la trobada ha estat organitzada per l’Associació de Dones Rocafortines de Rocafort de Queralt i es commemorarà el Dia Internacional de la Dona Rural.

Així doncs, el programa d’aquesta diada constarà d’una visita cultural pel municipi, del dinar de germanor al local cultural i es clausurarà amb la representació de l’obra de teatre “El casament del Saldoni i la Margarida” a càrrec de la companyia Taiatru de Solivella.

Pot participar a la trobada qualsevol dona, estigui o no associada. Informació i inscripcions fins el dia 10 d’octubre a l’Associació de dones del municipi.

Més

Hora

(Diumenge) 11:00 - 17:00(GMT+00:00)

Ubicació

Local Cultural de Rocafort de Queralt

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí