Taller d’iniciació a la fotografia astronòmica al MVR

202011jul(jul 11)18:0012(jul 12)12:00Taller d’iniciació a la fotografia astronòmica al MVR

Detalls de l'Acte

El Museu de la Vida Rural i AstroPrades organitzen una nova edició del taller d’iniciació a l’astrofotografia de paisatge. El taller, a càrrec d’Aleix Roig, es realitzarà els dies 11 i 12 de juliol al museu.

La formació, que té com a objectiu introduir als participants en conceptes bàsics de fotografia nocturna i astronomia, comptarà amb una sessió teòrica, una sessió pràctica nocturna i una sessió per tractar els diferents processats d’imatges. Així, els participants disposaran dels coneixements necessaris per aconseguir els millors resultats possibles en situacions de poca lluminositat i poder obtenir fotografies espectaculars amb coneixements bàsics sobre astronomia.

La ubicació, la configuració de la càmera, l’objectiu, els conceptes d’astronomia útils en astrofotografia de paisatge… seran alguns dels temes que es tractaran en la primera de les sessions del taller, dissabte 11 de juliol, de 18 a 21 h.

Després de sopar, a les 22.30 i fins a la 1.30 h, els participants realitzaran una sortida a l’entorn natural per a la part pràctica de la formació.

Diumenge 12 de juliol, de 10 a 12 h, el taller continuarà i culminarà amb una sessió dedicada al processat d’imatges.

El taller serà impartit per Aleix Roig, astrofotògraf de paisatge i de cel profund, divulgador científic i director d’AstroPrades, impulsor del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades, guia astronòmic acreditat per la Fundació Starlight i mestre d’educació primària especialitzat en ciències.

La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o podeu trucar al telèfon 977 870 576. Les places són limitades.

Més

Hora

11 (Dissabte) 18:00 - 12 (Diumenge) 12:00(GMT+00:00)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí