Novembre, 2018

201817nov11:0013:00DestacatTaller de ràdio per a tècnics, fotògrafs i redactors11:00 - 13:00 L'Espluga FM Ràdio

Detalls de l'Acte

Enllaç directe d’inscripció: https://goo.gl/forms/Qd2RDbDdeK0Pvde63

L’Associació Cultural Espluguina per la Comunicació Local oferirà aquest proper dissabte un nou taller de ràdio per a tècnics de so i realització de ràdio i també per a redactors i fotògrafs d’informatius. L’objectiu de l’Espluga Audiovisual és potenciar l’adopció de nous coneixements pels membres de l’equip perquè d’aquesta manera puguin implicar-se en nous projectes en el marc de l’Espluga FM Ràdio. La formació també està oberta a persones que vulguin iniciar-se en el món de la ràdio o del periodisme.

Els tallers es desenvoluparan d’11 a 13h del matí als estudis de l’Espluga FM Ràdio i amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Espluga. A la una del migdia els participants podran veure en directe com es realitza l’Informatiu de la Conca de Barberà, que s’emet cada cap de setmana.

L’equip de professionals i tècnics de l’Espluga Audiovisual oferiran la formació a les persones que s’inscriguin a través d’un formulari web. L’objectiu és que persones que actualment fan altres tasques a l’emissora puguin aprendre també a fer de tècnics de so o de redactors i locutors d’informatius, o fins i tot de fotoperiodistes per les plataformes digitals. La proposta també té l’objectiu d’obrir les portes dels mitjans de comunicació locals a persones que tinguin interès en el món de la tècnica audiovisual i el periodisme.

 

Més

Hora

(Dissabte) 11:00 - 13:00

Ubicació

L'Espluga FM Ràdio

107.4 FM | www.esplugafmradio.cat | C/ Torres Jordi, 16, 2n | 43440 Espluga de Francolí

Organitzador

Espluga AudiovisualAssociació Cultural Espluguina per la Comunicació Localesplugaudiovisual@gmail.com C/ Torres Jordi, 16, 2n | 43440 Espluga de Francolí

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X