Setmana de la Joventut de Rocafort de Queralt

201829juny(juny 29)21:0006jul(jul 6)21:00Setmana de la Joventut de Rocafort de QueraltROCAFORT DE QUERALT

Detalls de l'Acte

La primera setmana jove de l’estiu de la Conca de Barberà arriba de la mà dels joves de Rocafort de Queralt, que han preparat una setmana d’activitats diverses.

La Setmana Jove començarà aquest divendres 29 de juny amb una concurs de truites a les 21h a la plaça de l’ajuntament i el dissabte 30 de juny hi haurà nit de còctels a la piscina municipal. El diumenge 1 de juliol a les 20h tindrà lloc un torneig de futbol sala rocafortí, el dimecres 4 de juliol campionat de ping-pong i el divendres 6 de juliol es realitzarà una cata de vins a càrrec de Gerida viticultors.

Les activitat impulsades per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà que es realitzaran a la piscina municipal de Rocafort de Queralt; es tracten del tuneja’t-shirt una taller per customitzar la roba de altres temporades, una manera de reciclar la roba i fer-la més moderna. L’altre activitat és el Piscineja, una jornada de lleure dedicada a les activitats aquàtiques. Els assistents podran jugar amb passarel·les d’aigua, flotadors estrambòtics, jocs gegants, jocs submergibles, bombolles de sabó, pilotes i moltes coses més.

La Setmana Jove és organitzada pel grup de joves del poble en col·laboració amb l’Ajuntament de Rocafort de Queralt i l’Oficina Jove de la Conca.

Més

Hora

Juny 29 (Divendres) 21:00 - Juliol 6 (Divendres) 21:00(GMT+00:00)

Ubicació

Rocafort de Queralt

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí