Maig, 2018

201816maig19:00Sessió oberta de debat sobre el Pla Estratègic de la Conca de Barberà (2018-2025)SANTA COLOMA DE QUERALT19:00 Sala Gran del Castell dels Comtes

Detalls de l'Acte

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà engegarà un procés de participatiu al voltant de les necessitats i el futur de la comarca per definir el pla estratègic de desenvolupament fins al 2025. Per copsar les opinions de la ciutadania, s’han programat dues sessions de debat i una consulta per internet.

Les trobades obertes al públic seran el dimecres 16 de maig al Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt i el dimecres 23 de maig a la seu del Consell Comarcal a Montblanc. “Del que es tracta és de planificar quina comarca volem en un futur pròxim, fins a l’any 2025, i crec que és un exercici que val la pena que fem entre tots”, ha explicat el president del Consell Comarcal, Francesc Benet, davant dels mitjans de comunicació, qui ha insistit en el fet que la participació d’aquest procés sigui alta. Per això, la institució ha convidat a totes les entitats de la comarca, per bé que les sessions estan obertes a tota la ciutadania i és necessari inscriure-s’hi prèviament.

 

 

Més

Hora

(Dimecres) 19:00

Ubicació

Sala Gran del Castell dels Comtes

Plaça del Castell

Organitzador

Consell Comarcal de la Conca de Barberà Carrer Sant Josep, 18 - 43400 Montblanc

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

X
X