RUSC, VI Festival de Poesia

201826jul20:0022:00RUSC, VI Festival de PoesiaL'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Detalls de l'Acte

Dijous 26 de juliol, 20 h

Jardí del museu.
Activitat gratuïta.

Festival RUSC
VI Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí

Per sisè any consecutiu torna la poesia al jardí del museu amb la celebració del RUSC, el Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí.
Un festival intergeneracional on es poden escoltar les veus més joves del panorama líric català al costat de poetes consagrats i de llarga trajectòria.

PROGRAMA RUSC 2018

Mar Fontana (1986). Poeta i crítica literària, col·labora al digital Núvol i al setmanari Llavor Cultural. És autora de Terragra (L’Albí, 2017).

Gerard Cisneros (1989). Poeta, traductor i professor de filosofia. Ha escrit i publicat la “plaquette” Bolets (Gnurf, 2012) i D’epitalami, res (Meteora, 2017), Premi Cadaqués a Rosa Leveroni.

Josep Pedrals (1979). Es dedica a la poesia des de tots els fronts possibles: recitals, investigació, difusió, divulgació, didàctica i creació. Posa música als versos i versos a la música.

Maria Cabrera (1983). Poeta i docent, ha publicat Jonàs (Galerada), amb el que va guanyar el Premi Amadeu Oller per a joves poetes; La matinada clara(Edicions a Petició); el poemari col·lectiu Ningú no ens representa. Poetes emprenyats (Setzevents); i La ciutat cansada (Proa), obra guanyadora del Premi Carles Riba 2016.

Carles Duarte (1959). Creu en la bellesa des de la paraula com a mirall des d’on endinsar-se en els laberints de l’ànima i des d’on celebrar radicalment la vida, i cerca en els camins de la natura ressons de la memòria infinita de l’univers.

Clourà l’acte el trio VERSALETA, que combina les cançons amb els poemes, fent un recorregut de veus, batecs, crítica social i compromís amb el territori. Una actuació de caire intimista, càlid i alhora contundent.

 

Més

Hora

(Dijous) 20:00 - 22:00(GMT+00:00)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí